brainly.ro sau cum putem ajuta elevii online pe biologieiasi.ro

Ar fi interesant pentru profesori sa observe cum elevii  lor cauta raspunsuri online la miile de intrebari puse de elevi pe unul din site-urile lor preferate.

Profesorii dau teme pentru acasa, iar copiii au creat un mediu virtual unde vedem cu surprindere ce frumos comunica si se ajuta voluntar. Este un semnal important pentru noi ca elevilor le pasa, este impresionant volumul de informatii solicitat, este normal ca elevii nostri sa caute informatia online. Cine ofera aceasta informatie corect structurata ? Chiar avem o problema !

Propunerea noastra este aceea de a crea un spatiu virtual pe acest site dedicat elevilor pentru disciplina biologie unde putem raspunde elevilor, ar fi un prim pas pentru a deschide un portal de comunicare, de ce nu ? 

A doua problema ar fi aceea a unor raspunsuri , bune sau rele, dar oare ne intrebam la ce foloseste informatia daca nu are valoare ? Practic, elevul primeste o tema, cauta pe brainly, cineva raspunde si ia steluta, elevul printeaza raspunsul si hartia merge la portofoliu dar.......

? Care este eficienta educationala si de ce nu am putea invata elevii sa caute si sa structureze informatia ? 

Brainly e ok, dar este de fapt un semnal de alarma pentru educatori !

Cum considerati acest proiect ? Asteptam opiniile si sugestiile Dumneavoastra pe forum !

Click https://brainly.ro/app/ask?entry=hero&q=biologie pe link pentru a deschide o resursă