Salt la conţinutul principal

Tur virtual Smitsonian Natural History Museum

Sfaturi pentru tururi virtuale
  • Pentru a naviga între camerele alăturate din tururi, faceți clic pe legăturile cu săgeata albastră de pe podea sau folosiți harta de navigare din partea dreaptă sus a ecranului de prezentare.
  • Căutați pictograma camerei care vă oferă o vedere de aproape a unui anumit obiect sau panou de exponare.
  • Încercați să măriți, deoarece unele dintre imagini sunt cusute împreună de la imagini individuale pentru a crea imagini cu pixeli de înaltă rezoluție.

Tururi disponibile

Vă rugăm să rețineți: acest turneu și aceste prezentări au fost testate și ar trebui să funcționeze pe toate dispozitivele, browserele și sistemele de operare obișnuite (folosind un computer desktop cu Windows, Mac, Linux sau un dispozitiv mobil, cum ar fi un iPhone, iPad sau Android). Funcționalitatea și aspectul pot varia, deoarece se va ajusta automat pentru a se acomoda cu cei mai mulți vizitatori. Vă rugăm să ne spuneți ce părere aveți despre tur și cum se poate îmbunătăți experiența. Trimiteți feedback-ul dvs. la NMNH Webmaster.

Credit site: Imagerie și codare de Loren YbarrondoClick https://naturalhistory.si.edu/visit/virtual-tour pe link pentru a deschide o resursă
Rezumatul păstrării datelor