Blog Florin Viu lectii biologie si chimie actualizate sau mai vechi

Bun venit!

Imagini pentru bun venit gif animated

ÎN ATENȚIA TUTUROR CELOR INTERESAȚI!

Începând cu data de 13 martie 2020, conținutul site-ului este disponibil la adresa

https://lectiigimnaziubiologiechimie.wordpress.com

 

Bine ai venit pe acest site, adresat în primul rând elevilor și colegilor care predau în ciclul gimnazial. Aici vei găsi materiale didactice utile pentru învățarea (dacă ești elev) sau predarea (dacă ești profesor), într-un mod mai plăcut a celor două discipline pe care le predau: chimia și biologia.

La secțiunea ”Despre autor” vei afla cine sunt eu și câteva repere din activitatea mea didactică.

La secțiunea ”Lecții Biologie pe ramuri”, vei găsi materiale de botanică, zoologie și anatomie utilizate în trecut la clasele a V-a, a VI-a și a VII-a. Cine știe, poate îți vor folosi pe la realizarea unui referat sau portofoliu. 

La secțiunea ”Lecții și schițe lecții Biologie”, vei găsi schițe în format PDF ale tuturor lecțiilor de clasa a V-a, a VI-a și a VII-a care se predau după programa școlară nouă, aprobată prin O.M. 3393/28.02.2017. La clasa a V-a este disponibil și un suport ppsx în care sunt incluse toate lecțiile.

La secțiunea ”Lecții Chimie”, vei găsi la clasa a VII-a, materiale noi, compatibile cu programa școlară nouă dar și materiale publicate în urmă cu mai mulți ani pe site-ul didactic.ro, iar la clasa a VIII-a, auxiliarul didactic îmbunătățit, special pentru inspecțiile pe care le-am susținut în vederea obținerii gradului didactic II. Și aici pagina este în curs de actualizare…

La secțiunea ”Și altele…”  vei găsi și alte materiale folosite cu diverse ocazii (ore de dirigenție, serbări etc.).

Toate materialele pe care le vei găsi aici sunt de concepție proprie. Unele sunt mai noi, altele sunt ceva mai vechi, dar toate s-au bucurat de aprecierile elevilor mei, cei care au avut și au onoarea să se bucure din plin de materialele aflate aici. Pe lângă aceste materiale deja publicate, pe viitor vor urma și alte materiale noi. Dacă materialul căutat nu se găsește aici, te rog să revii sau te aștept cu sugestii. Dacă ți-a plăcut sau nu ceea ce ai găsit aici, te rog să-mi lași un comentariu.

Cu mult drag,

Autoru


Click https://lectiigimnaziubiologiechimie.wordpress.com/ pe link pentru a deschide o resursă