Ştiri site

,,Zilele Portilor Deschise” la Facultatea de Biologie Iasi - 21– 25 aprilie 2018

,,Zilele Portilor Deschise” la Facultatea de Biologie Iasi - 21– 25 aprilie 2018

by Ghețău Iulian -
Number of replies: 0

Stimati colegi,

      Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iasi va organiza, in perioada 21– 25 aprilie 2018, ,,Zilele  Portilor Deschise”, un eveniment dedicat elevilor din clasele IX-XII,  cu scopul de a se familiarizarea  cu Universitatea si activitatile studentesti.
      In cadrul acestui eveniment se vor organiza diverse activitati: vizite în laboratoare, cursuri deschise din toate domeniile, jocuri sportive, tururi ghidate si prezentarea ofertei academice.
      Pentru a-i ajuta pe elevi sa ințeleaga mai bine ce inseamna cursurile universitare, facultățile au pregatit o serie de cursuri deschise pe teme de interes general. 
     Printre acestea se numara si cursul organizat de Facultatea de Biologie – Evolutionismul si originea moralitatii,  ce va avea loc  sâmbăta, 21 aprilie 2018, la ora 11.00.
      Lista completa a activitatilor la care se pot inscrie elevii se gaseste la adresa www.uaic.ro/zpd
Participarea la toate activitățile este gratuita si se face pe baza de inscriere on-line, la adresa http://www.uaic.ro/zpd. Termenul limită pentru înscrieri este 18 aprilie 2018.

Profesorii care vor insoti grupurile de elevi la activitatile organizate in cadrul Zilelor Portilor Deschise vor primi diploma de participare.
Evenimentul  ,,Zilele  Portilor Deschise” face parte din proiectul comun de promovare a centrului universitar din capitala Moldovei  - „Iasi, orasul studentiei tale. Porti deschise la universitatile iesene”, demarat de cele cinci universitati publice din Iași, in colaborare cu Primaria Municipiului Iasi.


Vă multumim frumos pentru suportul Dumneavoastra si va dorim satisfactii depline in tot ceea ce intreprindeti.Cu deosebita consideratie,
Iustina Michiu

Rectorat - Departamentul MEDIA (Marketing Educational, Evenimente si
Imagine Academica)
Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iasi
0232/201101
0744892825


Cu multumiri, 
Inspector scolar pentru biologie, ISJ IASI
cleardot.gif
Liliana Andrici