Ştiri site

Sesiunea de Comunicări ştiinţifice etapa judeţeană se va desfășura în data de 17 martie 2018, ora 9,00, la Școala Postliceală Sanitară de Stat ,,Grigore Ghica Vodă” din Iași.

Sesiunea de Comunicări ştiinţifice etapa judeţeană se va desfășura în data de 17 martie 2018, ora 9,00, la Școala Postliceală Sanitară de Stat ,,Grigore Ghica Vodă” din Iași.

by Biologie Iasi -
Number of replies: 0

 

      Vă comunicăm următoarele informații cu privire la organizarea și desfășurarea Concursului de Comunicări ştiinţifice la disciplina biologie, în anul şcolar 2017-2018:

 

  •   Sesiunea de Comunicări ştiinţifice etapa judeţeană se va desfășura în data de 17 martie 2018, la Școala Postliceală Sanitară de Stat ,,Grigore Ghica Vodădin Iași.

 

      Pentru buna desfășurare a sesiunii de comunicări științifice, vă rugăm să trimiteţi până la data de 15.03.2018, tabelul cu elevii participanți în format Excel, cu majuscule şi diacritice pe adresa de email: morari_evelina@yahoo.com, respectând următoarea machetă:

 

 

NUMELE ȘI

PRENUMELE

ELEVULUI

TITLUL

LUCRĂRII

 

CLASA

PROFESORI

COORDONATORI

UNITATEA

ȘCOLARĂ

 

 

 

 

 

 

Aprecierea comunicărilor va fi făcută cu puncte de la 0 la 100, pe baza unei grile de evaluare care va avea ca indicatori:

  1. rigoarea ştiinţifică a conţinutului (20p.);

  2. modul de redactare - originalitate în alegerea temei, structurarea logică a conţinuturilor, interpretarea structurilor, fenomenelor şi bibliografie minimală, respectarea condițiilor standard de tehnoredactare (10p.);

  3. expunere şi argumentare - limbaj de specialitate, capacitate de sinteză, de analiză, abilitate în citirea, interpretarea şi integrarea datelor, argumentare, expresivitatea prezentării şi capacitatea de a susţine o dezbatere etc.(10p.);

  4. consistenţa suportului de susţinere a comunicării (10p.);

  5. metodele de cercetare folosite şi abilităţile formate (20p.);

  6. creativitate (20p.);

  7. limita de timp în prezentare (10p.).

 

               Vă mulțumim pentru colaborare și vă dorim succes!

 

 

(Edited by iulian ghetau - original submission Tuesday, 6 March 2018, 1:20 AM)

(Edited by iulian ghetau - original submission Tuesday, 13 March 2018, 8:57 PM)