Ştiri site

„Seratele Procopiu la Palat” „Știința și arta de a descoperi invizibilul”

„Seratele Procopiu la Palat” „Știința și arta de a descoperi invizibilul”

by Biologie Iasi -
Number of replies: 0„Seratele Procopiu la Palat”

„Știința și arta de a descoperi invizibilul”
Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași – Muzeul Științei și Tehnicii „Ștefan Procopiu” și Asociația „Aliance of Educators for Science, Technology, Engineering, Mathematics and Informatics” - ESTEEM România continuă seria „Seratelor Procopiu de la Palat" din stagiunea octombrie 2017 – iunie 2018 cu evenimentul lunii Noiembrie:

“Știința și arta de a descoperi invizibilul“.
Gazda Seratei va fi Șef de lucrări dr. Anca-Narcisa Neagu, de la Facultatea de Biologie, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași, în colaborare cu Arcadia Spitale și Centre Medicale.
Întâlnirea va fi un bun prilej pentru elevi, studenți, cadre didactice și publicul larg de a pătrunde în domeniul fascinant al imaginilor obținute cu ajutorul microscopului optic. Știința perceperii realității microscopice se poate transforma în artă, ambele oferind o cale comună de înțelegere a mesajelor pe care celulele, țesuturile și organismele vii ni le transmit.

Vă invităm să participați la acest eveniment care va deschide o fereastră inedită spre lumea vie, dar mai ales spre propriul organism, pentru aprofundarea atât de necesară a cunoașterii de sine și a educației pentru sănătate.

Evenimentul se va desfășura joi, 23 noiembrie 2017, de la ora 18.00, în Sala „Ștefan Procopiu”.