Ştiri site

Portal ISJ Iasi Resurse Educationale Deschise

Portal ISJ Iasi Resurse Educationale Deschise

de către Biologie Iasi-
Număr de răspunsuri: 0

Ministerul Educatiei a anuntat ca inspectoratele scolare judetene vor crea, pe site-urile proprii, un spatiu special, unde profesorii pot vor putea face publice materiale si informatii legate de discipline pe care le predau, dar si despre activitatile extrascolare pe care le desfasoara cu elevii.

Incepind cu data de 15 decembrie 2017 Inspectoratul Scolar Judetean Iasi a lansa sectiunea RED unde pot fi trimise materiale create de cadrele didactice. Sectiunea biologie aici.

  • Pentru a trimite un material RED este necesar sa  consultati instructiunile postate aici.
  • Practic, trebuie completata o fisa de identificare RED si se completeaza o declaratie pe proprie raspundere prin care autorul materialului certifica originalitatea.
  •  detaliile privind modul de comunicare al materialelor si conditiile de publicare le puteti stabili cel mai sigur prin contactarea inspectorilor de specialitate sau prin email pe adresa ISJ Iasi.   
  • nu ezitati sa studiati pe internet publicatiile colegilor din tara prin accesarea site-urilor ISJ judetene la sectiunea RED, vom avea surprize placute si multe resurse de impartasit !