Ştiri site

Proiectul “Online Green Education” realizat de organizatia Agent Green

Proiectul “Online Green Education” realizat de organizatia Agent Green

by Lorela Caradan -
Number of replies: 0

 Stimati colegi,

Organizatia pentru protectia mediului Agent Green realizeaza proiectul “Online Green Education”.
Mai jos este o copie a scrisorii adresate profesorilor de catre Agent Green. Va rog sa o parcurgeti si daca sunteti interesati sa participati la acest proiect! Zi linistita!???.
Lorela Caradan


Dragi dascali,

Organizatia pentru protectia mediului Agent Green, doreste sa se alature efortului pe care il faceti in aceasta perioada pentru a asigura elevilor continuitate in invatare.

Va oferim sprijinul nostru in programul online de predare printr-un dialog virtual direct cu elevii dumneavoastra, pe teme de ecoeducatie.

Ce inseamna mediul inconjurator, cum ne putem implica in protejarea lui, cit de mult este afectat acesta de alegerile noastre in calitate de consumatori, cum se transforma o samanta intr-o padure, cum si de ce se defriseaza padurile,  cum traiesc animalele salbatice si domestice, cum impartim cu acestea aceeasi planeta si multe alte subiecte vor putea fi teme de discutie cu elevii pe care ii indrumati.

Prezentarile vor fi adaptate in functie de nivelul de studiu al elevilor  - scoala primara, gimnaziala si liceu.

Pana ne vom putea intilni direct cu dumneavoastra si cu elevii, va invitam sa va alaturati initiativei noastre si sa  faceti parte din comunitatea proiectului  nostru “Online Green Education”

Va asteptam cu drag!

Persoana de contact:

Veronica Tulpan

Coordonator Campanii

Email: veronica.tulpan@agentgreen.org

Mobil: 0723.387.203

Despre organizatia Agent Green:

Organizatia non guvernamentala Agent Green a fost fondată în anul 2009 în România, cu scopul de a conserva biodiversitatea si de a extinde constiinta si progresul social in domeniul protectiei mediului inconjurator.

Viziunea Agent Green este ca oamenii sa trateze natura cu empatie și respect, sa coexiste in pace cu toate formele naturale de viata si sa pastreze bogatia naturala a Romaniei pentru generatiile viitoare.

Prin activitatea noastra: investigam si expunem crimele de mediu pana la nivelul Comisiei Europene; initiem procese in instanta pe baza investigatiilor si sesizarilor din comunitate; mobilizam si educam societatea civila sa se implice in miscarea de mediu;l ansam campanii si proiecte pentru conservarea naturii salbatice; propunem initiative pentru imbunatatirea legislatiei de mediu; implicam media nationala si internationala.

www.agentgreen.ro                                                                   

https://www.facebook.com/agentgreen.ro