Ştiri site

Idei pentru perioada în care activitatea este suspendată

Idei pentru perioada în care activitatea este suspendată

by Lorela Caradan -
Number of replies: 1


Stimați colegi,

     Având în vedere situaţia deosebită în care ne aflăm vă rog să păstraţi legătura cu elevii dumneavoastră şi familiile acestora transmițându-le  în primul rând  mesajul de a păstra reguli de igienă personală şi a evita, pe cât posibil, contactele sociale în spaţii publice. Este important să-i susţinem afectiv şi emoţional. 

   În al doilea rând să profităm de această perioadă în care elevii sunt acasă  și să-i încurajăm în studiul individual dar și în utilizarea resurselor disponibile online: aplicațiile  Google, aplicația ZOOM, Adservio, grupuri de lucru pe Facebook, WhatsApp, site-ul profesorlor de biologie, Teleșcoala, etc  pentru consolidări și recapitulări  în funcție de ce considerați dumneavostra că este adecvat elevilor dumneavoastră.

    Vă transmit gânduri bune însoţite de mesaje de calm şi echilibru.

    Ţinem legătura. Aștept sugestiile dumneavoastrăș

    Cu preţuire,

             Lorela Caradan


In reply to Lorela Caradan

Re: Idei pentru perioada în care activitatea este suspendată

by Ghețău Iulian -

     Vă mulțumim enorm și vă apreciem pentru faptul că ne simțim într-o mare familie ! Am primit mesajul Doamnei Ministru, Doamnei Inspector General ISJ Iasi, prin care am ințeles că trebuie să fim flexibili în a realiza prin orice mijloc misiunea didactică !

     Este o perioadă dificilă dar vom reuși ! Avem capacitatea de a susține efortul național în care sunt angrenați toți românii, mai ales colegii noștri, din ministerul de interne, armată,  mai ales cadrele medicale cărora nu știu cum le vom putea mulțumi pentru sacrificiile pe care le fac în fiecare clipă ! 

     Vom trece cu bine aceste clipe ! Să avem în vedere însă un lucru esențial și apelez personal la toți colegii -  să nu uite că va veni o zi în care ne vom uita în urmă și vom putea răspunde cu fruntea sus că în cea mai grea perioadă am făcut ce trebuia făcut pentru a fi alături de elevii noștri. Ne trebuie puțină autoorganizare, comunicare, planuri precise, ținte de atins, să dăm o șansă acestui nou început ! Dacă doriți să împărtășiți experiența personală și sugestii vă rog frumos să veniți cu toată încrederea pe forumul site unde putem discuta liber cum putem rezolva problemele la disciplina pe care o predăm și o vom preda din toată inima ! Unul din medicii care salvează vieți sau asistentul medical din prima linie este sigur unul din foștii dumneavoastră elevi !

Nu vă puteți imagina cât de mult le lipsește elevilor școala ! Le este dor! Să fim alături de ei ! 

Ne-au supărat, ne-au bucurat, ne păreau câteodată imposibili, absenți, neinteresați, interesați, buni, slabi, alții geniali, olimpici, alții nu făceau temele ... dragi elevi , voi sunteți viața noastră și vă iubim !