Ştiri site

Resurse educationale libere pentru pentru perioada în care sunt suspendate cursurile

Resurse educationale libere pentru pentru perioada în care sunt suspendate cursurile

by Ghețău Iulian -
Number of replies: 0

     Peste 500.000 resurse pentru toate disciplinele. 

Un site educational care oferă pentru o lună acces gratuit la resurse printabile. 

     Recomandăm crearea unui cont gratuit, descărcați planșele și printați materiale excepționale create și în limba română !

     Vă vor fi de ajutor pentru studiu la orice nivel, preșcolar, copii cu disabilități, ciclul primar, gimnaziu liceu !


Bună ziua,

Cu răspândirea virusului COVID - 19, suntem conștienți că tot mai multe școli se închid, fapt ce afectează procesul de predare-învățare. Părinții și profesorii caută moduri în care să poată continua instruirea și învățarea pe timpul închiderii școlilor, astfel încât copiii să nu piardă acest timp valoros de studiu.

Pentru a sprijini întreaga comunitate școlară în această perioadă, prestigioasă editură educațională digitală Twinkl oferă oricărui profesor din România acces la absolut toate resursele Twinkl printr-un Abonament Ultimate Gratuit pentru o lună, fără absolut niciun cost. De asemenea, extindem această ofertă către fiecare părinte din școala dumneavoastră, astfel încât elevii să continue să aibă acces la surse de învățare de calitate și în timpul perioadelor dificile.

Accesarea acestei oferte este foarte simplă - vizitează www.twinkl.co.uk/offer și introdu codul: ROUTWINKLHELPS

Ne-am dori să avem sprijinul dumneavoastră pentru a distribui acest mesaj Vă rugăm, transmiteți-l direcțiunii și consiliului profesoral pentru a le face cunoscută tuturor profesorilor această oportunitate și pentru a putea fi distribuită mai departe în cadrul comunității. De asemenea, am publicat aici un articol cu idei despre cum ați putea sprijini părinții pe durata închiderii școlilor, asigurând un proces de instruire de calitate în tot acest timp și sprijinind profesorii și părinții să beneficieze la maximum de abonamentul gratuit oferit.

Acest cod va funcționa doar în cazul conturilor nou create. În cazul în care ai deja un abonament Core sau Extra, te rugăm să iei legătura cu noi și îți vom oferi imediat un upgrade pentru Ultimate.

Pentru aceasta sau pentru orice alte posibile întrebări, contactează echipa de asistență clienți Twinkl Cares la adresa twinklcares@twinkl.co.uk. Echipa noastră reunește profesori cu experiență care vor putea răspunde întrebărilor pe care profesorii sau părinții ar putea să le aibă. De asemenea, poți răspunde acestui e-mail sau ne poți vizita platforma la adresa www.twinkl.ro

Suntem alături de toți cei afectați de contextul epidemiologic provocat de coronavirus și sperăm ca astfel să putem fi de ajutor.

Cu stimă,

Jon Seaton - CEO - Signature image

Jonathan Seaton

Twinkl CEO