Ştiri site

Invitatie inscriere proiect - concursul Premiile pentru un Mediu Curat

Invitatie inscriere proiect - concursul Premiile pentru un Mediu Curat

by Lorela Caradan -
Number of replies: 0


Buna ziua, 

Stimati colegi, mai jos gasiti mesajul Asociatiei ECOTIC  pentru inscriere la concursul "Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat”.

Tot in mesaj gasiti si detalii legate de acest concurs: termen, conditii, etc

Mult succes!

    Lorela Caradan


Ne face placere sa va anuntam ca si anul acesta, Asociatia ECOTIC si ECOTIC BAT, organizeaza “Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat”, o competitie verde, ajunsa la cea de-a XI-a editie, ce isi propune sa promoveze initiativele dedicate protectiei mediului, prevenirii risipei resurselor planetei, promovarea bunelor practici la nivelul comunităților locale si proiectele de CSR. In cei 10 ani ai competitiei au fost inregistrate peste 500 de proiecte, dintre care amintim: proiectul Romtelecom SA „Adopta un râu”, Let`s Do It, Romania! Cu proiectul “Let`s Do It, Romania!”, Garda Ecologica Baia Mare cu proiectul „Baia Mare curata”, Fundatia Conservation Carpathia cu proiectul „Carpathia, rezervatia de salbaticie a Europei” si nu in ultimul rand APM Satu Mare cu proiectul „Milioane de capace – Milioane de zâmbete!”

 

Ca urmare a proiectelor si initiativelor de protectie a mediului pe care organizatia dumneavoastra le desfasoara in mod constant, avem placerea sa va invitam sa va alaturati demersului nostru de promovare a bunelor practici in domeniu.

Concursul are patru categorii, fiind invitate să se înscrie companiiinstituții de învățământinstituții publice și ONG-uri care au dezvoltat, începând cu luna octombrie 2018, proiecte dedicate mediului. Condiția esențială este ca aceste proiecte să fie într-un stadiu suficient de avansat pentru a prezenta rezultate relevante, chiar și intermediare.

 

Unde inscrieti proiectul:

Înscrierile se fac pe www.premiilepentrumediucurat.ro prin accesarea formularului online de înscriere, disponibil la adresa https://www.premiilepentrumediucurat.ro/inregistreaza-proiect/

 

Mecanism:

Data limită de înscriere a proiectelor este 25 noiembrie 2019, acestea urmând  a fi evaluate de un juriu de specialitate. Votul final îl va avea însă publicul prin intermediul paginii de Facebook Organizația ECOTIC.

 

Concursul este organizat cu sprijinul Ministerului Mediului, APDETIC, InfoCons, Hotnews, Eleven, RFI Romania, Cărturești, Oameni si Companii, Coca Cola HBC Romania,  Romania Pozitiva, Image Factory, CCIFER, Stiri.ong, Daimon Club.

 

Va invitam sa participati cu proiectul dumneavoastra si sa aratati comunitatii implicarea dumneavoastra in initiativele de protectie a mediului.

 

Cu respect,

 

 

Echipa Galei Premiilor pentru un Mediu Curat