Ştiri site

Înscrieri tabăra de vară organizată de Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" în cadrul subproiectului "Vara Științelor"

Înscrieri tabăra de vară organizată de Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" în cadrul subproiectului "Vara Științelor"

by biologie iasi -
Number of replies: 0

Doamna profesoara/Domnule profesor, 

UPDATE: ÎNSCRIERILE S-AU PRELUNGIT PÂNĂ PE DATA DE 15 IUNIE! 

Va adresam rugamintea de a ne sprijini in recrutarea elevilor pentru participare la tabara de vara la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza", organizata de Facultatile de Biologie si Chimie, in cadrul subproiectului "Vara Științelor". Aceasta tabara va fi un prilej minunat de interactiune cu specificul vietii academice, sprijinind o viitoare optiune de studiu universitar a elevilor.

Pentru inscriere, se va putea accesa link-ul Școli de vară finanțate din Proiectul privind Învățământul Secundar (ROSE) - Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași

Sub-proiectul Vara Ştiințelor este promovat de comunitatea academică a facultăților de Biologie și Chimie din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Prin cursuri interactive, experimente şi activităţi de laborator, precum și prin activități de cercetare în teren, elevii  își vor putea dezvolta percepția asupra domeniului științelor, abilități de lucru în echipă și proiecte profesionale de viitor. Se vor derula activității de consiliere şi orientare profesională, prin care fiecare elev va beneficia de asistență în a-şi defini parcursul academic, în acord cu aspirațiile şi cu potențialul propriu de cunoaştere. Beneficiarii vor participa la competiții sportive şi vor cunoaşte mai bine patrimoniul științific, artistic şi cultural al Iaşului universitar, fapt care va contribui la înțelegerea perspectivelor multiple pe care le presupune viața de student.

Va rugam sa diseminati aceste informatii si sa incurajati inscrierea elevilor la aceasta scoala de vara. De asemenea, va rog sa anuntati si alti colegi - cadre didactice - care ar putea incuraja participarea elevilor lor la acest eveniment. 


Va multumim, 

Director de grant, 

Conf. dr. Naela COSTICA

Facultatea de Biologie